Scandic Malmen


Scandic Malmen Hotell

Om Hotell Scandic Malmen
Prisvärt utan att kompromissa med kvalitet och service, modernt och mysigt, samt bra läge i sköna, trendiga Södermalm, är några epitet som på ett bra sätt framhäver varför det alltid är ett bra val att boka hotellrum på Scandic Malmen. Dessutom bor du nära flera av Stockholms absolut mest välbesökta platser och sevärdheter. Det är till exempel inte långt till Centralstationen, Gamla stan och flera av de charmerande stråken på söder; och vill du ha puls och shopping är det bara att öppna dörren och kliva ut på Medborgarplatsen. Här finns massor av bra kaféer, restauranger, vattenhål, nöjen och shopping-möjligheter.

Rum och service på hotellet
Alla rum på Scandic Malmen är utrustade med platt-TV och Wi-Fi utan extra kostnad. Skrivbord, kabel-tv, luftkondis, hårtork, dagstidningar, värdeförvaringsskåp, fax och telefon tillhör också standardutrustningen. Det ska också nämnas att som gäst på Scandic Malmen så får du gratis access till Forsgrenska Badets pool och hälsocenter (ligger mitt emot hotellet).

Fakta.
Antal rum: 332
Adress: Götgatan 49-51, Stockholm
Stadsdel Stockholm: Södermalm
Stjärnor: 4 stjärnor
Faciliteter: bar, restaurang, reception öppen dygnet runt, gratis dagstidningar för gäster, handikappanpassade rum, värdeskåp, mötesrum, företagscenter, kemtvätt, möjligheter att faxa/kopiera, gratis Wi-fi på hotellrummen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.7/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Scandic Malmen, 6.7 out of 10 based on 3 ratings