Radisson Blu Strand Hotel

Radisson Blu Strand Hotel

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (7 votes cast)
Radisson Blu Strand Hotell

Om Radisson Blu Strand Hotel

Här har vi ett av Stockholm absolut finaste hotell. En femstjärnig, anrik pärla som erbjuder gästerna omsorg, service och bekvämlighet i alla avseenden. Läget är därtill smått fantastiskt. Beläget precis på Nybrokajen med Nybrovikens vatten utanför hotellfönstret bor du verkligen mitt i det pulserande stadshjärtat, intimt nära Gamla Stan, Moderna Museet och flera andra platser vi förknippar med Stockholm. Gillar du att shoppa är det bara 700 meter till NK eller 500 meter till hela Stureplan; ska du till Gröna Lund är avståndet lite drygt en kilometer. På Strand Restaurang & Lounge äter du mat av högsta klass och dricker drinkar av högsta dignitet, och du har alltid tillgång till den trevliga hotellpersonalens service.

Rum och service på hotellet

Samtliga rum är utrustade med skrivbord, kaffebryggare, WiFi, telefon, Lcd-tv med digitalkanaler, fria dagstidningar, strykjärn/strykbräda, byxpress och hårtork, flera faciliteter och tjänster finns att tillgå mot förfrågan. Badrummen har badkar, badrockar och makeup-/rakspegel.

Fakta.
Antal rum: 152
Adress: Nybrokajen 9, Stockholm
Stadsdel Stockholm: Norrmalm
Stjärnor: 5 stjärnor
Faciliteter: bastu, restaurang, bar, reception öppen dygnet runt, dagstidningar för gäster, handikappanpassade rum, värdeskåpsförvaring, luftkonditionerade rum, växla valuta, gratis WiFi i hela hotellet, möjlighet till fax och kopering, biljettservice, parkering på hotellet mot avgift, konferens-och mötesrum.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.3/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Radisson Blu Strand Hotel, 8.3 out of 10 based on 3 ratings