Quality Hotel Globen


Quality hotel Globe

Om Quality Hotel Globen
Quality Hotel Globen är inte bara ett boende för dig som rest till Stockholm för att besöka Globen (även om det givetvis är synnerligen bekvämt med ett avstånd på knappt en stenkast till den välkända jättebollen!) Här bor du även ypperligt om du tänkt hedra Stockholm innerstad med ett besök. Från denna fyrstjärniga facilitet är det nämligen inte alls långt till city, eller till kända platser såsom Kungliga Operan och Slottet. Det finns också en hel del att upptäcka och njuta av på själva hotellet, såsom den goda maten i restaurangen och relaxavdelningen på högsta plan. Bastu, bubbelpool och ångbad står till förfogande samt en bedårande panoramautsikt från toppen av hotellet.

Rum och service på hotellet.
Det finns ett slags multikulturell tanke bakom inredningen på Quality Hotel Globen. Rummen är nämligen inredda med utgångspunkt i design från flera olika kontinenter, med alltid med det moderna, mysiga och fräscha i fokus. Samtliga rum är givetvis rökfria. Tillgång till minibar, värdeskåp, trådlöst WI-FI, telefon och betalfilmer är standard på varje rum. Flera andra produkter/tjänster finns att tillgå mot förfrågan.

Fakta.
Antal rum: 329
Adress: Arenaslingan 7, Johanneshov
Stadsdel Stockholm: Johanneshov/Globen
Stjärnor: 4 stjärnor
Faciliteter: Roomservice, Bar/Restaurang, Reception öppen dygnet runt, Dagstidningar för gästerna, Hiss, Värdeskåpsförvaring, Bastu, Gym, Bubbelbad, Mötesrum, Företagscenter, Gratis Wi-fi i allmänna områden, Parking mot avgift.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Quality Hotel Globen, 9.0 out of 10 based on 1 rating