Lilla Rådmannen


Lilla Rådmannen Hotell

Om Lilla Rådmannen Hotell
Charm, personlighet och design med hög mysfaktor i centrala Stockholm. Så vill vi beskriva Lilla Rådmannen Hotell. Och varje epitet har vi god täckning för. Att bo på Lilla Rådmannen är som att flytta in i ett mysigt inrett hus. Det märks tydligt att hotellet lagt massor av krut på inredning och design, utan att fördenskull kompromissa med bekvämligheter. Och trots att det är ett relativt litet hotell på 36 rum har det alla fördelar av ett stort hotell. Härlig frukostbuffé med en välsmaklande kombo av kallt och varmt samt färskpressad juice, gratis Wi-Fi på hela hotellet för alla gäster, mysig bar & lounge, samt flera andra tjänster och bekvämligheter när så önskas. Läget på Rådmansgatan serverar hela Stockholm city precis utanför dörren, med omedelbar närhet till kommunikationer, sevärdheter, shopping och nöjen.

Rum och service på hotellet
Samtliga rum på hotell Lilla Rådmannen har skrivbord, telefon, Wi-Fi (hela hotellet), minibar, kaffebryggare (och te), platt-tv med tillgång till kabelkanaler och betalfilmer. Fler tjänster/bekvämligheter finns att tillgå mot förfrågan.

Fakta.
Antal rum: 36
Adress: Rådmansgatan 67, Stockholm
Stadsdel Stockholm: Norrmalm
Stjärnor: 3 stjärnor
Faciliteter: Parkering (mot avgift) Wi-Fi (gratis hela hotellet), kabeltv, minibar, hårtork, skrivbord, strykjärn/strykbräda samt flera tjänster/faciliteter mot förfrågan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)