Hotell Stureplan


Hotell Stureplan

Om Hotell Stureplan
Hotell Stureplan är ett minst sagt vackert hotell beläget i centrum av exklusiva Östermalm. Känslan av stil och klass lämnar aldrig gästen inhyst i denna byggnad från sekelskiftet, liksom estetiken och airen av den internationella atmosfären. På Boka Hotell Stockholm vill vi påstå att detta hotellinkorporerar allt som är fint med Stureplan. Hög service, känsla för detaljer, mat och dryck i toppklass och närhet till Skandinaviens bästa shoppingdistrikt ger summa summarum ett hotell och boende för även den mest kräsne av besökare. En rolig detalj är att du har möjlighet att hyra en Ipad för 99 kr/dygn under ditt besök, samtidigt som du erhåller gratis Wi-Fi på helahotellet. Andra goda anledningar att uppskatta Hotel Stureplan är välrenommerade restaurang Mons Bar & Brasserie härliga matlagningskonster, och, inte minst, den eleganta champagnebaren.

Rum och service på hotellet.
Nästan samtliga rum på Hotell Stureplan är inredda och designade i traditionella gustaviansk stil med högt i tak, stuckaturer och kristallkrona i taket. På vindsvåningen finns dock rum i mer modern, minimalistisk stil. Till faciliteterna på rummen hör platt-tv, gratis Wi-Fi, telefon, värdeskåp med plats för laptopen, kaffebryggare, tebryggare, minibar, strykjärn & strykbräda – fler tjänster och bekvämligheter finns mot förfrågan.

Fakta.
Antal rum: 465
Adress: Birger Jarlsgatan 24, Stockholm
Stadsdel Stockholm: Östermalm, Stureplan
Stjärnor:4 stjärnor
Faciliteter: Bar, restaurang, Bar, Reception öppen dygnet runt, fria dagstidningar för gäster, hiss, värdeskåpsförvaring, Room service, Concierge-tjänster, gratis Wi-fi hela hotellet, parkering mot avgift, strykjärn & strykbräda, cykeluthyrning (under ”varma” dagar), Hyra Ipad.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Hotell Stureplan, 9.0 out of 10 based on 1 rating