Hotell Sheraton Stockholm

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Om Hotell Sheraton Stockholm

Hotell Sheraton är hotellet i Stockholm med stort H. Här erbjuds du som gäst femstjärnig toppklass i alla avseenden. Från det fördelaktiga läget på Tegelbacken med vy över Stockholms vatten och klassiska stadssiluetten, till maten, rummen, servicen och de fräscha faciliteterna. Det finns inte plats här att räkna upp allt, men nämnas kan exempelvis att hotellet har en egen fitnessanläggning, bastu, restaurang, kafé och bar samt att du har möjlighet att få Spa-behandling på plats, massage på rummet, samt flera andra tjänster/service mot förfrågan. Hotellet kan även arrangera aktiviteter och tillhandahålla faciliteter inför bröllop, evenemang, möten och konferenser. Så vare sig du är i Stockholm för nöjen, affärer, eller både och, är Hotell Sheraton Stockholm ett utmärkt val.

Rum och service på hotellet.

Samtliga rum på Sheraton är utrustade med minibar, säkerhetsskåp för förvaring, Tv:n med premiumkanaler & betalfilmer. På samtliga rum finns dessutom skrivbord och fast telefon. Fast bredband och Wi-Fi finns mot tilläggsavgift. Badrummen har dusch & badkar, telefon, badrock & rakspegel. Ytterligare bekvämligheter innefattar kaffebryggare, tebryggare och sköna morgontofflor. Dessutom finns flera andra tjänster och bekvämligheter tillgängliga vid förfrågan.

Lämna en recension av hotellet

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Du kan lämna en recension/omdöme av hotellet här nedanför. Var saklig och konkret i dina åsikter. Vare sig du vill lämna ris eller ros, så motivera varför du tycker som du tycker.

* indicates required field

Hotell Sheraton Stockholm, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Hotell Sheraton Stockholm, 10.0 out of 10 based on 1 rating