Hotell Norrmalm

På den här sidan hittar du hotell belägna i stadsdelen Norrmalm, Stockholm.

Stjärnor:

Inter Hostel

Inter Hostel
Här har vi ett boendealternativ för dig som har en synnerligen begränsad budget, eller som inte vill spendera en relativt hög andel på tak över huvudet, men likväl vill bo centralt i Stockholm. Detta Hostel är beläget mitt i city, i stadsdelen Norrmalm och det finns flera kända platser och sevärdheter som du enkelt kan promenera till med Inter Hostel som utgångspunkt.

Stjärnor:2 stjärnor

Colonial hotell Stockholm

Colonial Hotel
Majoritet av gästerna på Colonial Hotel skulle sannolikt beskriva detta två-stjärniga boende som synnerligen prisvärt. (Hotellets egen slogan är just ”mer hotell för pengarna!”) Här får du följaktligen ett bekvämt och centralt boende, inkluderande frukost och gratis Wi-fi på rummet, tillgång till personal och reception dygnet runt, samt flera andra bekvämligheter..

Hotel Bakfickan
Hotell Bakfickan är ett populärt val för resenärer som vill bo centralt i Stockholm, och som föredrar mindre, personliga hotell med hög bekvämlighet och god service. Man skulle också kunna uttrycka det som såhär. Bokar du rum på hotell Bakfickan så får du mycket boende för pengarna. Läget är alldeles ypperligt. Centralt, nära Drottninggatan..

Stjärnor:3 stjärnor

Best Western Kom Hotel

Best Western Kom Hotel
Här erbjuds du ett boende i Stockholm med en bred repertoar av tjänster och faciliteter till bra pris. Best Western Kom Hotel är centralt beläget i stadsdelen Norrmalm, bara ett par minuters promenad ifrån Sveriges bästa shopping på Drottninggatan, men likväl är det frågan om ett lugnt och familjärt område.

Hotel Tegnerlunden
Vore vi tvungna sätta tre epitet på Hotell Tegnerlunden fick det bli prisvärt, familjärt och mysigt. Men det finns förstås fler. Läget är centralt med gångavstånd till exempelvis Kungliga Operan och Stadshuset, men det är heller inte långt till Kungliga Slottet, Nationalmuseet och hela Stockholm citys samlade famn av nöjen och kultur. Mitt i smeten, men i…

Lilla Rådmannen Hotell

Lilla Rådmannen Hotel
Charm, personlighet och design med hög mysfaktor i centrala Stockholm. Så vill vi beskriva Lilla Rådmannen Hotell. Och varje epitet har vi god täckning för. Att bo på Lilla Rådmannen är som att flytta in i ett mysigt inrett hus. Det märks tydligt att hotellet lagt massor av krut på inredning och design, utan att fördenskull kompromissa med bekvämligheter.

Stjärnor:5 stjärnor

Hotel Sheraton Stockholm

Hotell Sheraton är hotellet med stort H. Här erbjuds du som gäst femstjärnig toppklass i alla avseenden. Från det fördelaktiga läget på Tegelbacken med vy över Stockholms vatten och klassiska stadssiluetten, till maten, rummen, servicen och de fräscha faciliteterna…

Radisson Blu Strand Hotell

Radisson Blu Strand Hotel
Här har vi ett av Stockholm absolut finaste hotell. En femstjärnig, anrik pärla som erbjuder gästerna omsorg, service och bekvämlighet i alla avseenden. Läget är därtill smått fantastiskt. Beläget precis på Nybrokajen med Nybrovikens vatten utanför hotellfönstret bor du verkligen mitt i det pulserande stadshjärtat, intimt nära Gamla Stan, Moderna Museet…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)