Hotell Nära Gröna Lund

På den här sidan listar vi hotell nära Gröna Lund nöjespark i Stockholm. Huvudkriteriet är att hotellen ligger max 2 km från Gröna Lund. Vi har angett det exakta avståndet under varje hotell.

Elite Marina Tower

Elite hotel Marina Tower

Gå till Elite Hotel Marina Tower
Det finns väldigt många anledningar att välja Marina Tower när du ska boka hotell i Stockholm. Åtminstone om du tycker om stil och klass och har en fäbless för hotell som levererar värde i alla avseenden.
Avstånd till GL: 1,2 km

Hotel Diplomat

Gå till Hotel Diplomat
Beläget i fashionabla stadsdelen Östermalm har hotell Diplomat en placering som heter duga. Runt hörnan tronar landmärken såsom Rosenbad, Börshuset och Stockholm Slott, samtidigt som det är nära till Djurgården och Gröna Lund.
Avstånd till GL: 1,4 km

Radisson Blu Strand

Femstjärnig Pärla nära Grönan

Radisson Blu Strand Hotell

Gå till Radisson Blu Strand Hotel
En femstjärnig pärla som erbjuder gästerna omsorg, service och bekvämlighet i alla avseenden. Beläget precis på Nybrokajen med Nybrovikens vatten utanför hotellfönstret bor du verkligen mitt i det pulserande stadshjärtat, intimt nära Gamla Stan, Gröna Lund och city.
Avstånd till GL: 1,4km

Hotel Söder

Prisvärd pärla ett par kilometer från nöjesparken

Hotel Söder

Gå till Hotel Söder
Du blir säkert inte överraskad om vi nämner att du hittar Hotel Söder på Södermalm . Hotel Söder är vidare ett litet, trevligt, 2stjärnigt hotell med ett bra läge för dig som vill utforska huvudstadens samlade utbud av sevärdheter och nöjen.
Avstånd till GL: 1,6 km

Scandic Malmen

Scandic Malmen Hotell

Gå till Scandic Malmen
Modernt och mysigt med bra läge i trendiga Södermalm är en god anledning till varför det alltid är ett bra val att boka hotellrum på Scandic Malmen. Dessutom bor du nära flera av Stockholms absolut mest välbesökta platser och utflyktsmål, inte minst till en av Nordens bästa nöjesparker.
Avstånd till GL: 1,8 km

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)