Hotell nära Globen

På den här sidan listar vi Hotell nära Globen i Stockholm. Vad som är ”nära” är förstås en relativ fråga, men för att vara med på den här sidan behöver hotellet ifråga vara beläget maximalt maximalt 3 km från Globen Arena. Vi har märkt ut det exakta avståndet under varje hotell

Quality Hotel Globen

Quality hotel Globe

Gå till Quality Hotel Globen
Quality Hotel Globen är inte bara ett boende för dig som rest till Stockholm för att besöka Globen (även om det givetvis är synnerligen bekvämt med ett avstånd på knappt ett stenkast till den välkända jättebollen!) Här bor du även ypperligt om du tänkt hedra innerstan med ett besök.
Avstånd: cirka 120 meter.

Alexandra Hotel

Alexandra Hotell

Gå till Alexandra Hotel
Hotel Alexandra erbjuder ett prisvärt boende i centrala huvudstaden, närmare bestämt i coola Södermalm. Från adressen på Magnus Ladulåsgatan tar du dig enkelt till Globen och det är bara några 100 meter till tunnelbanan. Hotellet har vidare allt du behöver för ett trevligt boende.

Avstånd: cirka 2,4 km

Scandic Malmen

Scandic Malmen Hotell

Gå till Scandic Malmen
Prisvärt utan att kompromissa med kvaliteten, samt bra läge i trendiga Södermalm, är några epitet som framhäver varför det är ett bra val att boka rum på Scandic Malmen. Dessutom bor du nära flera av Stockholms mest välbesökta platser.
Avstånd: ca 2,5 km

Hotell Söder

Hotel Söder

Gå till Hotel Söder
Du blir säkert inte förvånad om vi berättar att Hotel Söder ligger på…ja, söder i Stockholm. Hotel Söder är därtill ett litet, trevligt, tvåstjärnigt hotell med ett bra läge för dig som vill utforska Stockholm, nära både Globen och city.
Avstånd: 2,5 km

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)