Hotell Gamla stan

På den här sidan samlar vi som ligger i och nära Gamla Stan. Här finns flera olika prisklasser och standard. Huvudkriteriet är att hotellet ifråga ska vara beläget max 1 km från the Old Town.

Hotell Sheraton

Gå till Hotel Sheraton Stockholm
Hotell Sheraton är hotellet i Stockholm med stort H. Här erbjuds du som gäst femstjärnig toppklass i alla avseenden. Från det fördelaktiga läget på Tegelbacken med närhet till Gamla stan och övriga innerstaden.
Avstånd till Gamla Stan: 560 meter

Hotell Hornsgatan

Hotell Hornsgatan

Gå till Hote Hornsgatan
Prisvärt, personligt hotell i centrala Stockholm nära Gamla Stan. Familjeägd tvåstjärning med närhet till tunnelbanan och allt som city har att erbjuda. På Hotel Hornsgatan bor du billigt, fräscht och bekvämt.
Avstånd till GS: cirka 900 meter

Radisson Blu Strand

Radisson Blu Strand Hotell

Gå till Radisson Blu Strand Hotel
En femstjärnig, anrik pärla som erbjuder gästerna omsorg, service och bekvämlighet i alla avseenden. Läget är fantastiskt. Beläget precis på Nybrokajen bor du verkligen mitt i det pulserande stadshjärtat, intimt nära allt i city.
Avstånd till GS: cirka 950 meter

Hotell Diplomat

Gå till Hotel Diplomat
Beläget på überexklusiva Strandvägen, har hotell Diplomat en placering som heter duga. Runt hörnan tronar landmärken såsom Dramatiska Institutet och Stockholm Slott, samtidigt som det är nära till de vackra promenadstråken i Gamla stan.
Avstånd till GS: cirka 1000 meter

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)