Hotell Bakfickan


Om Hotell Bakfickan
Hotell Bakfickan är ett populärt val för resenärer som vill bo centralt i Stockholm, och som föredrar mindre, personliga hotell med hög bekvämlighet och god service. Man skulle också kunna uttrycka det som såhär. Bokar du rum på hotell Bakfickan så får du mycket boende för pengarna. Läget är alldeles ypperligt. Centralt, nära Drottninggatan, Stockholms största shoppinggata, och med bekvämt gångavstånd till välkända platser såsom Kungliga Slottet, Stadshuset ochGamla Stan. Dessutom är det bara en kilometers promenad till Centralstationen. Ett stort utbud av restauranger, kaféer, pubar och nöjen finns precis utanför hotelldörren, men du kan även få förfriskningar i mysiga lobbybaren (delad med Lilla Rådmannen Hotell).

Rum och service på hotellet
Modernt inredda, fräscha rum i skandinavisk stil med fräscha badrum och gratis WiFi-uppkoppling. Alla rum är utrustade med platt-tv (med kabelkanaler & betalfilmer), skrivbord och telefon. Fler tjänster och bekvämligheter finns att tillgå mot förfrågan.

Fakta.
Antal rum: 26
Adress: Rådmansgatan 67-69, Stockholm
Stadsdel Stockholm: Norrmalm
Stjärnor: 2 stjärnor
Faciliteter: Restaurang, Parkering på hotellet (mot avgift enligt principen först till kvarn), luftkonditionering, mötesrum, Wi-Fi på hotellrummen (gratis), tvätt, möjlighet att faxa/kopiera.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)