Hotel Diplomat Stockholm


Om Hotel Diplomat Stockholm.
Beläget i fashionabla stadsdelen Östermalm, mitt på välkända och überexklusiva Strandvägen, har hotell Diplomat en placering som heter duga. Runt hörnan tronar landmärken såsom Dramatiska Institutet, Rosenbad, Börshuset och Stockholm Slott, samtidigt som det är nära till de vackra promenadstråken i Gamla Stan och på Djurgården. Hotel Diplomat ligger följaktligen i själva epicentrum av Stockholm och är ett perfekt hotell för dig som vill ha stil, klass och bekvämligt – och samtidigt njuta av Stockholm citys begivenheter.

Rum och service på hotellet.

Du har tillgång till gratis bredband på hela hotellet, dagstidningar, LCD-tv på rummet med betalkanaler och minibar. Flera andra bekvämligheter finns att tillgå mot förfrågan. Personalen talar flera språk och kan erbjuda dig service inom flera olika områden, exempelvis om du behöver professionell hjälp av boka biljetter eller anordna andra aktiviteter och upplevelser i Stockholm.

Fakta.
Antal rum: 130
Adress: Strandvägen 7C, 114 56 Stockholm
Stadsdel: Östermalm
Stjärnor:4 stjärnor
Faciliteter: Bastu och fitnessanläggning, restaurang och bar/lounge, Bagageförvaring, Roomservice, Företagscenter, Mötesrum, Värdeskåp och värdeförvaring, Parkering mot avgift, Tvättmöjligheter, Massage på rummet mot avgift, Strykjärn och Strykbräda mot förfrågan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)