Hotel Birgerjarl


Om Hotel Birger Jarl
När du bokar hotellrum på Birger Jarl väntar ett boende i hjärtat av Stockholm. Området kallas av infödingarna för den gyllene Triangeln, vilket beskriver det fördelaktiga och centrala läget mellan Hötorget, Jarlaplan och Stureplan. Och oavsett om du aldrig besökt dessa platser, så kan det räcka med vetskapen att Hotel Birger Jarl har nära till det mesta i Stockholms kultur och nöjesliv. Därtill är det här ett hotell för den estetiskt krävande: modern skandinavisk design från sin allra bästa sida; mys och personlighet, rymd och rymlighet i en skön harmoni.

Rum och service på hotellet.
Hotel Birger Jarl har allt som en bra hotell ska ha. Ett bra läge (gångavstånd till Stockholm citys shopping, nöjen, kultur och upplevelser). En personal som tar service på allvar. Fräsch design. Bra mat. En härlig frukostbuffé. Rum med alla tänkbara bekvämligheter (trådlöst internet, tv, telefon, värdeskåp, hårtork…)

Fakta.
Antal rum:235
Adress: Tulegatan 8, Stockholm
Stadsdel Stockholm: Norrmalm
Stjärnor:4 stjärnor
Faciliteter: Bar & Restaurang, Reception Öppen dygnet runt, Dagstidningar till gästerna, Handikapssanpassade rum, Hiss, Bagageförvaring, Room Service, tvättservice, Mötesrum, Kopiering och Fax, Mini-Gym, Gratis Wi-fi i hela hotellet, frukostbuffé, Strykjärn/strykbräda (vid förfrågan).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)