Hotel Aldoria


Hotel Aldoria

Om Hotel Aldoria
Hotel Aldoria är ett utmärkt boende för dig som uppskattar personliga hotell, men som samtidigt har högt ställda krav på design/miljö och bekvämligheter. Aldoria är nämligen ett så kallat designhotell synnerligen fördelaktigt placerat på Kungsholmen i centrala Stockholm.

Härifrån har du cirka femton minuters promenadavstånd till Centralstationen och mindre än så till flera välkända landsmärken såsom Vasaparken, Kungliga Operan och Stockholm Slott. Du har även T-banen precis runt hörnan och tar dig enkelt och snabbt till vilka delar av huvudstaden du behagar.

Rum och service på hotellet
Fastigheten renoverades 2011 och samtliga 24 rum på Aldoria är utrustade med luftkonditionering, platt-TV, dvd-spelare samt fast internet-uppkoppling utan extra kostnad. Rummen har eget badrum och du kommer sova gott i de sköna sängarna mellan lakan av finaste egyptisk bomull. Är du sugen på att motionera under din vistelse i Stockholm så erbjuder Aldoria rabatterade priser för alla gäster på ett närliggande gym, samt flera andra tjänster/service mot förfrågan.

Fakta.
Antal rum: 24
Adress: Sankt Eriksgatan 38, Stockholm
Stadsdel: Kungsholmen
Stjärnor:3 stjärnor
Faciliteter: Bar & lounge, samtliga rum har LCD-tv med kabelkanaler och dvd-spelare, Gratis dagstidningar för hotellets gäster, luftkonditionering, Möjlighet att använda fax och/eller kopieringsmaskin, Fast bredband på hotellrummen utan extra kostnad, parkering (mot avgift), hårtork & strykjärn/strykbräda (mot förfrågan).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Hotel Aldoria, 9.0 out of 10 based on 1 rating