Ett par tips att kolla upp innan du bokar

Som jag nämnde i mitt förra inlägg så är själva föresatsen att boka hotell i Stockholm en relativt enkel uppgift att ta sig an – bara då har lite internetvana och vet hur du ska söka. Men dels också för att det finns gott om riktigt prisvärda hotell i Stockholm, och dels för att nästan samtliga hotell håller väldigt hög standard, även med ”internationella” mått mätt. Men visst finns det ett par saker du bör vinlägga dig om innan du bokar.

En av de allra viktigaste punkterna enligt min mening är att undersöka vad andra kunder tycker om hotellet. Det låter kanske självklart, men faktum är att du många gånger kommer hitta viktiga saker i dessa kundomdömen som du annars går miste om – och som hotellen själva inte alltid tänker på i sin kommunikation.

Det kan handla om allt ifrån synnerligen kundspecifika önskemål som en viss typ av mat (glutenfri, mjölkfri, vegetarisk etc) till bullervolym på grund av hotellets läge och andra saker som handlar mer om kundupplevelsen.

Här får hotellen ofta både ris och ros, ibland välförtjänt, ibland inte, men det är med hjälp av den sammantagna helhetsbilden som du själv kan bilda dig en uppfattning.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)