En prisvärd pärla till huvudstad

Faktum är faktiskt att de flesta hotell i Stockholm håller väldigt hög standard – även internationellt sett.

Jag har bott på massor av hotell, vandrarhem (och andra mer onämnbara varianter av boende, som jag helst vill glömma) runt om i Europa och det är min fasta ståndpunkt att den som ämnar boka hotell i Stockholm har ett helt smörgåsbord av högklassiga och prisvärda alternativ att botanisera bland.

Ska vi generalisera, och det är alltid kul att göra, är hotell i vår kära huvudstad kanske inte de lyxigaste som finns, de mest överdådiga och svulstiga. Här finns andra faciliteter ute i Europa som kan slå samtliga hotell vår huvudstad på fingrarna. Men jag tycker vi kan vara stolta över att Stockholm har mängder av prisvärda hotell och vandrarhem att boka och få mycket värde för pengarna.

Dessutom finns det få städer i Europa, eller övriga världen, som äger en sådan genuin och oförfalskad skönhet – fri från svulstigheter och postmodernistiskt trams. Personligen så kan jag inte få nog av att bara promenera runt i Gamla Stan och njuta av de historiska byggnadernas välbevarade charm. Men också att ta en öl på en bar i det forna – numera hipsterbelamrade – arbetarklasskvarteren på Södermalm.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)