Elite Palace Hotel

Om Elite Palace Hotel
elite palace hotelDet är ingen överdrift att påstå att Elite Palace Hotel är ett hotell i Stockholm av det fashionabla och lyxiga slaget. På Elite Palace håller allt högsta klass: från det fördelaktiga läget mitt i centrala Vasastan, till de moderna rummen och ypperliga servicen. Från adressen på St Eriksgatan har du nära till citykärnan i Stockholm och flera välkända landmärken såsom Stadsbiblioteket, Kungliga Operan och Stockholms Slott.

Rum och service på hotellet. För dig som är affärsresande har Elite Palace ett brett resursutbud inkluderande ett företagscenter, mötesrum för små grupper och ett större mötes-/konferensrum. Trådlöst bredband finns tillgängligt på hela hotellet. För dig som inte tänker jobba kan vi nämna att hotellet har en egen hälsoklubb, med tillgång till bastu och fitnessfaciliteter. Diverse härliga SPA-behandlingar finns att tillgå. God mat och dryck hittar du i restaurangen, kaféet och baren.

Fakta.
Antal rum: 215
Adress: St Eriksgatan 115, Stockholm,
Stadsdel Stockholm: Vasastan
Stjärnor: 4-stjärnor
Faciliteter: Hälsoklubb, bastu och fitnessanläggning, restaurang, kafé och bar/lounge trådlöst internet, roomservice, mötesrum, företagscenter, handikappanpassade rum, parking mot avgift (först till kvarn), kemtvätt, strykbräda och strykjärn (begäran).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Elite Palace Hotel, 8.0 out of 10 based on 1 rating