Elite Hotel Marina Tower


Elite hotel Marina Tower

Om Elite Hotel Marina Tower
Det finns väldigt många anledningar att välja Marina Tower när du ska boka hotell i Stockholm. Åtminstone om du tycker om stil och klass vad gäller ditt boende, och har en fäbless för hotell som levererar värde i alla avseenden – från service och faciliteter till boende och bekvämligheter. Precis som det Marina namnet avslöjar ligger hotellet precis vid vattnet, närmare bestämt vid Saltsjöqvarn på Söder med härlig utsikt över Riddarfjärdens vatten. Att sitta på hotellets terrass och njuta av en god drink i kombination med utsikten över Djurgården och Saltjön är bara det värt pengarna för boendet.

På Marina Tower finns därtill allt som kan krävas av en fyrstärnig hotellpärla: SPA, bad, fitnesscenter, WiFi, restaurang, bar och, inte minst, hotellrum med personlighet och hög mysfaktor. Vill du ta dig till andra platser i Stockholm hittar du närmsta busshållsplats cirka 50 meter från hotellet och det är promenadavstånd till ”trendiga” Södermalm.

Fakta.
Antal rum: 187
Adress: Saltsjöqvarns Kaj 25, Nacka, Stockholm
Stadsdel Stockholm: Nacka
Stjärnor: 4-stjärnor
Faciliteter: Spa & Fitnesscenter, tennisbana, pool, restaurang, bar, reception öppen dygnet runt, handikappanpassade rum, WiFi avgiftsfritt, parkering i närheten mot avgift, skrivbord, Platt-TV med digitalkanaler, klockradio.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)