Claricon Hotell Wellington


Om Clarion Hotell Wellington
Centralt men ändå personligt, mitt i smeten men likväl ombonat och mysigt, är två sätt att beskriva Clarion Hotel Wellington. Ett relativt litet hotell på 60 bäddar där personlig service står i fokus. Bekvämt boende med alla nödvändiga faciliteter, samtliga rum är utrustade med platt-tv, digitalkanaler, dvd-spelare, fax och telefon. Kostnadsfria dagstidningar finns till alla gäster samt en frukostbuffé av härliga mått. Ska även nämna att en välsmakande, och synnerligen uppskattad kvällsbuffé ingår i priset. Området är ett av Stockholms mest exklusiva, Östermalm, med omedelbar närhet till Stockholms samlade armada av nöjen, kultur och upplevelser.

Rum och service på hotellet.
Fräscha, moderna rum i Skandinavisk design. Förutom nämnda faciliteter finns även värdeskåsförvaring, strykjärn och strykbräda, samt tillgång till room rervice och flera andra tjänster/faciliteter. Receptionen är öppen dygnet runt och det finns parkering att tillgå mot avgift.

Fakta.
Antal rum: 60
Adress: Storgatan 6, Stockholm
Stadsdel Stockholm: Östermalm
Stjärnor:
Faciliteter: bar, restaurang, dagstidningar, hiss, värdeskåpsförvaring, kassaskåp med plats för laptop, bagageförvaring, bastu, tvättservice, valutaväxling, biluthyrning, fax.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Claricon Hotell Wellington, 8.0 out of 10 based on 1 rating