Best Western Time Hotel

Om Best Western Time Hotel
Best Western Time HotellVore vi tvugna att sätta ett enda relevant epitet på Best Western Time Hotel fick det bli prisvärd lyx. I alla avseenden är detta hotell ett utmärkt val för din vistelse i Stockholm. Med avstamp från Vanadisvägen har du gångavstånd till alla centrala sevärdheter och utflyktsmål (bara ett par hundra meter till tunnelbanan för dig som inte gillar promenader). Hotellet är supermysigt inrett i fräsch modern stil. Miljön andas elegans och stil, och vare sig du vill koppla av eller få tips på sevärdheter står den trevliga personalen till tjänst. Det finns dessutom underbara Spa-behandlingar att tillgå på närliggande Planet Fitness & SPA till rabatterade priser, men du kan också bada bastu helt gratis på hotellet. Kan också nämnas att hotellet ligger precis intill en av Stockholms största och mest uppskattade parker, Vanadislunden; en grön stadsoas som gjord för promenader och avkoppling.

Rum och service på hotellet
Samtliga rum på är inredda med parkettgolv och badrum med golvvärme. Rummen på översta våningar har egen terrass. Platt-tv, gratis WiFi, skrivbord, strykjärn och strykbräda är andra standardbekvämligheter.

Fakta.
Antal rum: 144
Adress: Vanadisvägen 12, Stockholm
Stadsdel Stockholm: Vasastan
Stjärnor:
Faciliteter: Bastu, Parking mot avgift på hotellet, Bar, Reception öppen dygnet runt, Dagstidningar, Handikappanpassat, Värdeskåp, Room Service, Gratis WiFi på hela hotellet, möjlighet att faxa/kopiera.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Best Western Time Hotel, 10.0 out of 10 based on 1 rating