Best Western Kom Hotel


Best Western Kom Hotel

Om Best Western Kom Hotel
Här erbjuds du ett boende i Stockholm med en bred repertoar av tjänster och faciliteter till bra pris. Best Western Kom Hotel är centralt beläget i stadsdelen Norrmalm, bara ett par minuters promenad ifrån Sveriges bästa shopping på Drottninggatan, men likväl är det frågan om ett lugnt och familjärt område i en av Stockholms finaste stadsdelar. Så oavsett om du vill ha avkoppling, kommers eller fart och fläkt, är Kom hotel ett bra val. Modernt gym och bastu finns att tillgå för gästerna, bar med stort utbud , liksom gratis mobilt bredband på hela hotellet utan extra avgift.

Rum och service på hotellet
Detta hotell är Svanen-certifierat vilket bland annat innebär en stor omtanke om miljö och energi. Man skulle också kunna säga att du alltid kan välja Best Western Kom Hotel med gott samvete. Samtliga rum på hotellet är utrustade med minibar, skrivbord, badrum med dusch, platt-TV med digitala kanaler, hårtork, kaffe och tebryggare, klockradio, skrivbord, strykjärn/strykbräda.

Fakta.
Antal rum: 136
Adress: Döbelnsgatan 17, Stockholm
Stadsdel Stockholm: Norrmalm
Stjärnor:
Faciliteter: Bastu, Gym, Bar, presentbutik och kiosk, reception öppen 24/7, fria dagstidningar för gästerna, handikappanpassade rum, uthyrning av cykel, gratis WiFi på hela hotellet, Parkering mot avgift (bokning), mötes-/konferensrum.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)